Architect Kent Rattan: Dat is niet hoe gebouwen zich gedragen

architect-kent-rattan:-dat-is-niet-hoe-gebouwen-zich-gedragen

09-10-21 06: 15: 00,

Deze week op 9/11 Free Fall, sluit architect en AE911Truth bestuurslid Kent Rattan zich aan bij gastheer Andy Steele om te praten over zijn eigen ervaring op 9/11, zijn uiteindelijke ontdekking van het 9/11 bewijsmateriaal, en het werk van AE911Truth.

Andy Steele:

Welkom bij 9/11 Free Fall. Ik ben de gastheer Andy Steele. Vandaag hebben we gezelschap van Kent Rattan. Hij is een bestuurslid voor AE911 Truth. Hij heeft een Bachelor of Arts in psychologie van de Trinity University in San Antonio en een Master in architectuur van de University of Texas, Austin. Hij heeft gewerkt in bedrijven in Austin, Houston en Dallas voordat hij 20 jaar als bedrijfsarchitect en projectmanager werkte bij het hoofdkantoor van Marriott International en het hoofdkantoor van Sodexho Marriott. Hij is opgetreden als projectarchitect, projectmanager en projectdirecteur bij vele projecten en hoogbouw in Dallas, New York City, Washington D.C., Virginia,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: