Assange en de CIA – Is het plannen van ontvoering en moord een essentieel kenmerk van een terroristische organisatie?

assange-en-de-cia-–-is-het-plannen-van-ontvoering-en-moord-een-essentieel-kenmerk-van-een-terroristische-organisatie?

09-10-21 09: 45: 00,

Vorige week berichtte NachDenkSeiten over plannen van de CIA om Julian Assange te ontvoeren of te vermoorden. Vorig jaar waren er al dergelijke verslagen, maar op 26. In september stond in Yahoo!News een groot artikel waarin “30 US officials” werden geciteerd. Sedertdien zijn er van verschillende kanten reacties op dit artikel gekomen en ook ik heb een of twee gedachten gehad. Door Moritz Müller.

Op 30. In september meldde Yahoo!News dat Mike Pompeo commentaar had gegeven op de beschuldigingen. Pompeo was hoofd van de CIA en later minister van Buitenlandse Zaken van de VS op het moment dat deze plannen werden gemaakt. Hij bevestigt hier ten dele het bestaan van de moord- en ontvoeringsplannen en wil dat de (ex-)CIA-medewerkers die met Yahoo!News zouden hebben gesproken, juridisch worden vervolgd.

Dit is in meerdere opzichten interessant. Eerste rapport van Wikileaks en Julian Assange over mogelijke oorlogsmisdaden door de VS en zijn bondgenoten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: