Bill Gates toespraak over “vaccins kunnen onhoudbare bevolkingsgroei verminderen”

bill-gates-toespraak-over-“vaccins-kunnen-onhoudbare-bevolkingsgroei-verminderen”

09-10-21 10:10:00, Velen vragen zich af hoe het mogelijk is dat één van de rijkste mannen ter wereld de WHO is gaan domineren, NGO’s bestuurt en als mentor fungeert voor premiers en nationale leiders, schrijft Hannenabintuherland.com.

Miljardair en investeerder in vaccins, Bill Gates, die economisch enorm profiteert van de wereldwijde Covid-19 lockdown en vaccinprogramma’s, heeft openlijk gepleit voor abortus als maatregel om de bevolking onder controle te houden en vraagt zich af wat we moeten doen met de snelle bevolkingsgroei in de wereld.

Velen verwijzen nu naar zijn TED-toespraak in 2010, waarin hij sprak over de noodzaak om een “grote inspanning” te leveren op het gebied van vaccinatie in derdewereldlanden en dat dit het bevolkingsaantal zou kunnen terugdringen – “gezondheidszorg en vaccins zouden de onhoudbare bevolkingsgroei kunnen verminderen.”

Vergeet de heerschappij van het volk. Westerse miljardairs-oligarchen regeren ons nu, Bill Gates voorop als de messianistische wereldleidende “pandemie-expert” die in zijn TED-toespraak in 2010 openlijk sprak over “vaccins verminderen de bevolkingsgroei”.

De miljardairs bezitten de liefdadigheidsorganisaties, zij bezitten de hulporganisaties, zij bepalen hoe pandemieën moeten worden aangepakt, zij betalen miljarden aan de WHO en NGO’s, zij controleren politici, zij bezitten medische faciliteiten. Zij bezitten wetenschappelijk onderzoek, vaccins, gezondheidsinstituten.

Terwijl het globalisme ertoe heeft geleid dat westerse oligarchen politiek zijn gaan bedrijven door privékapitaal in liefdadigheidsinstellingen, NGO’s en de politiek te sluizen, heeft Bill Gates tijdens de SARS-griep in de Coronaperiode de rol van “wereldpandemie-expert” op zich genomen. Het heeft ons naar een ernstige catastrofe geleid.

Bill Gates toespraak over “vaccins kunnen onhoudbare bevolkingsgroei verminderen

“De bewering van de vaccin-evangelist dat de wereldbevolking, die in 2010 6,8 miljard bedroeg en “op weg was naar negen miljard” ten tijde van de beruchte TED Talk, zou kunnen worden teruggebracht “als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten,” en dergelijke “met misschien wel 10 of 15 procent”, kan op zichzelf worden beschouwd als een belastende uitspraak – en FactCheck.org heeft erkend dat hij het heeft gezegd,” schrijf RT

Bovendien werd een TED-talk van Gates van vorig jaar na de uitzending bewerkt om een zin over vaccinatiecertificaten te schrappen, die op dat moment werden beschouwd als te veel riekend naar een politiestaatmentaliteit die geen van de democratische landen zou accepteren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: