Christian Westbrook over dehumanisering – korte en krachtige boodschap van Christian Westbrook (Ice Age Farmer)

christian-westbrook-over-dehumanisering-–-korte-en-krachtige-boodschap-van-christian-westbrook-(ice-age-farmer)

08-10-21 10:23:00,

Het was een tijdje stil op het kanaal van Ice Age Farmer. Dat gaf voeding aan allerlei speculaties. Nu is hij terug met een video (maar niet op YouTube) met de volgende boodschap: onze toekomst als mensen met een ziel en een vrije wil staat op het spel.

Christian Westbrook legt in deze video uit dat hij momenteel op verschillende manieren wordt gedwarsboomd. Via zijn bankrekening, via een ‘delisting’ op YouTube, waardoor zijn video’s daar niet meer zichtbaar zijn, en middels aantijgingen in de mainstream media.

In deze boodschap neemt hij stelling tegen de dreiging van een transhumanistische dictatuur, zoals verwoord door professor Yuval Harari, en pleit hij voor een ‘gedecentraliseerde revolutie’, zonder leiders. Luister tot het einde.

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

Met toestemming overgenomen van Transitieweb.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: