Crisis VS: Grote voedselleverancier gaat 3 maanden dicht; benzineprijs explodeert

crisis-vs:-grote-voedselleverancier-gaat-3-maanden-dicht;-benzineprijs-explodeert

09-10-21 01:18:25,

—————————————————————————————————————————————-

De (geplande) ‘dark winter’ met enorme energie- en voedseltekorten in het Westen komt er onverbiddellijk aan

—————————————————————————————————————————————–

De doelbewust in gang gezette systeemcrisis lijkt definitief de volgende fase in te gaan nu de schappen van sommige grote Amerikaanse supermarkten zoals Wall Mart leeg beginnen te raken, en één van de grootste houdbare voedselleveranciers van het land de komende 90 dagen dicht is vanwege ‘enorme tekorten’ en ‘substantiële vertragingen’. Ook zijn de prijzen van benzine naar Nederlandse niveaus geëxplodeerd (Nederland: hoogste prijs van heel Europa). Voor een liter ongelood-plus moet bij sommige pompen nu omgerekend € 1,759 worden betaald, naar Amerikaanse begrippen een duizelingwekkend bedrag.

Vanaf 7 oktober is mega-voedselleverancier Augason Farms drie maanden lang gesloten. In die tijd worden er ook online geen bestellingen meer geaccepteerd, en hoopt men de enorme tekorten weer aan te vullen. Dit is te vergelijken met bijvoorbeeld HAK, dat dan aan de supermarkten zou laten weten de komende 3 maanden geen potjes met groenten e.d. te kunnen leveren. Dit zou een run op de laatste voorraden in de supermarkten veroorzaken.

‘Het is nog meer bewijs van de versnelde instorting van de voedsel bevoorradingslijnen,’ schrijft Natural News. ‘Zoals we herhaaldelijk hebben gewaarschuwd zal de wereld in een ‘dark winter’ worden gestort met extreme voedselschaarste, elektriciteits/energieschaarste en oplopende aantallen spike proteïne (en ADE-) slachtoffers onder de gevaccineerden.’

Tekort arbeidskrachten: ook door gevolgen ‘vaccinaties’?

Er kan vanuit de overheid nog zoveel extra geld tegenaan worden gegooid, ‘maar geld kun je niet eten’. Wat heb je aan 1000 dollar of euro als je honger hebt en de supermarkten zijn leeg, en ook online verschijnt overal de melding ‘op’ of ‘uitverkocht’. ‘Het probleem is niet een gebrek aan geld, maar een gebrek aan arbeidskrachten dankzij alle Covid lockdowns, die volslagen nonsens zijn en zijn gebaseerd op irrationele junk-science,’ vervolgt Adams. (Zie ook ons artikel van 24-08: VS op rand van instorting: Wankelend Biden regime kondigt medische dictatuur af en veroorzaakt voedselcrisis).

Het gebrek aan arbeidskrachten zou daarnaast nog eens een andere oorzaak kunnen hebben: de hoogst omstreden Covid gentherapie injecties hebben veel meer mensen dan officieel bekend wordt gemaakt uitgeschakeld,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: