De Discoursvergiftigers

de-discoursvergiftigers

09-10-21 01: 59: 00,

Bijna 1.200 minuten aan videomateriaal is momenteel te vinden op de YouTube pagina van #allaufdentisch. Bijna 1. 200 minuten die in feite laten zien wat vertegenwoordigers van de grote media in de eerste plaats ontkennen en niet willen toegeven: De beschuldigingen tegen hen zijn terecht. Journalisten maken veel te vaak geen publiciteit, maar onderdrukken die. In de pandemie werd duidelijk als waarschijnlijk nooit tevoren wat de media bedoelen wanneer zij kritische stemmen negeren. De gevolgen voor onze samenleving kunnen nauwelijks ingrijpender zijn.

Als het gaat om de vraag of uitgaansverboden gerechtvaardigd zijn, als het gaat om de vraag of kinderen maskers moeten dragen naar school, als het gaat om de vraag hoe cijfers van het Robert Koch Instituut (RKI), hoe het testproces en hoe de strengste beperkingen van de grondrechten sinds de oprichting van de republiek moeten worden beoordeeld, dan geldt: #allaufdentisch. Maar veel journalisten hebben, in plaats van alles op tafel te leggen, slechts één ding op tafel gelegd: hun eigen hoofd, uit wrok! Wat buiten hun filterbel ligt, mag niet worden aangeraakt.

Gelukkig zijn er in ons land culturele werkers met een heldere geest.

Al door de actie #allesdichtmachen hebben acteurs en regisseurs duidelijk gemaakt,

” Lees verder