Directeur medische ethiek Universiteit van Californië, Irvine op ‘onderzoeksverlof’ wegens aanvechten vaccinatieplicht

directeur-medische-ethiek-universiteit-van-californie,-irvine-op-‘onderzoeksverlof’-wegens-aanvechten-vaccinatieplicht

09-10-21 02: 08: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De Universiteit van Californië, Irvine heeft hun directeur van Medische Ethiek, dr. Aaron Kheriaty, op “onderzoeksverlof” geplaatst nadat hij de grondwettigheid van het UC vaccinatie mandaat betwistte met betrekking tot personen die hersteld zijn van Covid en natuurlijk verworven immuniteit hebben.

Vorige maand diende Kheriaty, ook professor in de psychiatrie aan de UCI School of Medicine, een zaak in bij de federale rechtbank over het mandaat.

“Natuurlijke immuniteit na infectie met Covid is gelijk aan (sterker nog, superieur aan) vaccinatie-gemedieerde immuniteit. Dus, het dwingen van mensen met natuurlijke immuniteit om gevaccineerd te worden introduceert onnodige risico’s zonder evenredige voordelen – hetzij voor individuen of voor de bevolking als geheel – en schendt hun gelijke beschermingsrechten gegarandeerd door het 14 derde amendement van de Grondwet,” schreef Kheriaty in een Sep.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: