Een Amerikaanse zoon, door Gregory Hood

een-amerikaanse-zoon,-door-gregory-hood

09-10-21 04: 00: 00,

Dit is een deel van onze doorlopende serie van verhalen van lezers over hoe zij de illusies van het liberalisme hebben afgeworpen en rassenrealisten zijn geworden. Dit essay werd voor het eerst gepubliceerd in 2015 op Counter-Currents, en is de inleiding tot Gregory Hoodâs boek, Waking Up From the American Dream.

Tony: De ochtend van de dag dat ik ziek werd, heb ik zitten denken. Het is goed om in iets van de begane grond te zijn. Ik kwam te laat voor dat, ik weet het. Maar de laatste tijd, krijg ik het gevoel dat ik op het einde kwam. Het beste is voorbij.

Dr. Melfi: Veel Amerikanen, denk ik, voelen zich zo. Ik denk aan mijn vader. Hij bereikte nooit de hoogten zoals ik. Maar in veel opzichten had hij het beter. Hij had zijn mensen. Ze hadden hun normen. Ze hadden trots.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: