Een dringende videoboodschap aan de wereld: Crisis, Marburg virus ziekte – Oplossing, Ricine-rijk vaccin – Mogelijk resultaat, vaccin-geïnduceerde vergiftiging

een-dringende-videoboodschap-aan-de-wereld:-crisis,-marburg-virus-ziekte-–-oplossing,-ricine-rijk-vaccin-–-mogelijk-resultaat,-vaccin-geinduceerde-vergiftiging

09-10-21 09:19:00, Van COVID-19, de ziekte, is nu overduidelijk bewezen dat het gewoon een behandelbare verkoudheid of griep is. Het gebruik van de PCR-test om COVID te diagnosticeren, leverde grote aantallen positieve resultaten op, zogenaamde “gevallen”, zonder enige symptomen. Het gebruik van de PCR-test om infecties op te sporen is frauduleus gebleken en “zonder symptomen” betekent asymptomatische infecties waarvan bekend is dat zij niet bestaan, schrijft Theexpose.uk.

Op basis van angst en propaganda werden inderhaast nieuwe mRNA- en virale vector (of DNA) gentherapie-injecties ontwikkeld. Vervolgens werden, en worden nog steeds, deze experimentele injecties toegediend in een wereldwijd massaal experiment, zonder geïnformeerde toestemming, wat veel bijwerkingen veroorzaakten en de algemene gezondheid van de bevolking verzwakt

Bijwerkingen van de COVID-injecties zijn onder meer symptomen die lijken op hemorragische koorts – bloedingen en bloedstolsels. Oorzaken van virale hemorragische koortsen zijn onder meer het Marburgvirus.

De ziekte van het Marburgvirus is betrekkelijk zeldzaam en werd voor het eerst beschreven in 1967. Sinds de ontdekking ervan zijn er wereldwijd 383 gerelateerde sterfgevallen geweest, waarvan slechts 14 in de laatste 10 jaar.

Het Marburgvirus doet zijn intrede

Op 11 augustus 2021 kondigde Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO, het volgende aan: “Afgelopen vrijdag heeft het ministerie van Volksgezondheid van Guinee de WHO geïnformeerd over een geval van de ziekte Marburgvirus in het zuidwesten van het land … Marburg is een heel ander virus dan het virus dat COVID-19 veroorzaakt, maar veel van de elementen van de reactie zijn hetzelfde.”

Het transcript van de virtuele persconferentie van de WHO waaruit de bovenstaande video is geknipt, is hier te vinden (tijdstempel 00:02:36).

Marburg is een heel ander virus dan het virus dat COVID veroorzaakt, maar veel elementen zijn hetzelfde. De gelijkenis beperkt zich niet tot de “reactie”. In 2018 ontwikkelde Primerdesign een PCR-test voor Marburgvirus. In januari 2021 publiceerde de NIH een paper getiteld ‘Asymptomatic Infection of Marburg Virus’. In april publiceerde GAVI een artikel ‘The next pandemic: Marburg?’. In augustus 2021 kondigde de WHO een geval aan, het eerste sinds 2017, en Soligenix maakt momenteel haast met het testen van een vaccin tegen de ziekte van het Marburgvirus: RiVax.

Het is ook vermeldenswaardig, symptomen van de ziekte van Marburg virus kunnen zijn: ernstige bloedingen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: