Gedachtes van een herdershond — Deel 2

gedachtes-van-een-herdershond-—-deel-2

09-10-21 09:31:00,

Gelezen 140

Geachte lezers van dit uitmuntende platform,

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst mijn gedachtes met u heb gewisseld. Laat mij zeggen dat ik onze bescheiden tête-à-tête heb gemist. De laatste weken is het weer nog guurder geworden dan dat het al was gedurende de “zomer”, en heb ik op een aantal zonnige dagen na veelal binnen moeten liggen. Door al dit binnenshuis vertoeven heb ik nagenoeg geen contact kunnen hebben met mijn gevederde vrienden in de tuin en de heer Egel heb ik ook al in geen tijden meer gezien. Vooral het gemis van de heer Egel valt mij zwaar daar ik nog voornemens was om hem een prettige winterslaap te wensen. En wat denkt u? Ik heb mijn poten nog niet gelicht en mijn tuin is al direct geïnfiltreerd door zo’n akelige rooie rot kat! Deze nagel aan mijn doodskist is een kwieke jonge rode kater met een veel te nieuwsgierige en ondernemende inborst. Zo heb ik al meerdere malen moeten aanschouwen hoe deze infiltrant via de schutting naar beneden klom om in mijn tuin amok te komen maken. U zult zich kunnen voorstellen dat ik des duivels ben, terwijl ik hier eenzaam achter het keukenraam noodgedwongen de annexatie van mijn grondgebied moet aanschouwen zit die rooie me gewoon aan te staren met die uitdagende kop van hem. Tot overmaat van ramp zit hij ook al op mijn looproute en werd ik laatst zomaar uit het niets vanonder een boom door deze brutale vlegel aangevallen! En denk maar niet dat mijn huisgenote iets deed aan mijn algehele malaise. Geen verdediging, bijstand, troost of iets van dien aard, neen niets van dit alles! Het enige wat mijn huisgenote wist te zeggen was dat uitgerekend IK mij maar moest aanpassen en de kat niet moest uitdagen maar moet zorgen dat we vriendjes worden. Integratie noemen ze dat dan. Nou ik ken dat zogenaamde integreren van de eksters en kraaien hier wat nou niet direct getuigd van een voor herhaling vatbaar succes. Helpen met integreren, hoe verzint ze het? Volgens mij is mijn huisgenote inmiddels ook QRankzinnig geworden dat schijnt te heersen momenteel en schijnt een nieuwe variant op krankzinnigheid te zijn. Pas op, hoor! Ik vermoed dat mensen ermee besmet kunnen raken op het moment dat ze een prikje hebben gehaald.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: