Gezonde mensen moeten buiten blijven!

gezonde-mensen-moeten-buiten-blijven!

09-10-21 12: 00: 00,

Al in de rij worden smartphones tevoorschijn gehaald om gegevens in te voeren en zich te laten registreren met de streepjescode, die al enkele meters voor de ingangen is opgesteld op stands. Aangekomen bij de langverwachte bestemming, de uitsmijters en dus de ingang, volgt het verzoek om een digitaal bewijs van de beschikbaarheid van een vaccinatie of herstel. Veel clubs hebben hier zelfs aangegeven dat zij alleen een digitaal bewijs in de vorm van een streepjescode of QR-code accepteren. Het analoge vaccinatiebewijs verliest hier dus zijn geldigheid. Afhankelijk van het kamp waartoe u behoort, wordt u onderverdeeld in “hersteld” en “gevaccineerd” en dienovereenkomstig aan twee verschillende loketten toegewezen. Daar zullen de certificaten nogmaals worden onderzocht, en dan, als laatste stap van deze procedure, zult u eindelijk een voet over de drempel van de club mogen zetten.

Om dat nog eens op uw tong te laten smelten: In dit land mag iemand nu alleen een club binnenkomen als hij ofwel hersteld is en na het verstrijken van de geldigheidsduur van zes maanden van dit herstel gevaccineerd is, ofwel als niet-herstelde persoon direct twee keer gevaccineerd is.

In het verleden waren algemene toegangsbeperkingen alleen bekend van carnavals- of themafeesten. Wie weigerde een vermomming te dragen of zich aan de dresscode van het themafeest te houden, moest buiten blijven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: