Helaas zijn jonge

helaas-zijn-jonge

09-10-21 01: 57: 00,

Nog steeds heeft het Corona-regime een stevige greep op het dagelijks leven, de strop van het totalitarisme wordt steeds strakker aangetrokken rond de nek van degenen die de huidige regeringskoers niet goedkeuren. Steeds meer ambtenaren en functionarissen zijn voorstander van verplichte vaccinatie, die al lang door de media is voorbereid. Het fascisme viert weer vrolijke toestanden onder het mom van volksgezondheid.

In deze tijden is jong zijn allesbehalve een droom. De handschoen van alle onderwijsinstellingen achter hen, klaargestoomd voor de egomaniakale meritocratie, moet nu het startsein zijn voor een leven in het permanente hamsterwiel van zinloosheid.

In plaats daarvan wordt men onlangs voor de keuze gesteld: Vaccineer of sterf. Of met andere woorden: de dreiging van een potentiële dood, of sociale dood.

Maar zelfs vóór Corona en het totalitaire fascisme heerste er al totale hulpeloosheid. Klimaatcrisis, ecologische catastrofe, economische ineenstorting, sociale ineenstorting en het permanente gevaar van een vernietigende oorlog zijn de heel normale bijkomstigheden van ons maatschappelijk systeem, waarin een paar rijken steeds rijker en machtiger worden en de rest tegen elkaar uitspelen in een genadeloze ellebogenmaatschappij.

De hele planeet wordt geplunderd, leeggezogen, vernietigd en vervuild ten gunste van een ideologie van eeuwige, economische groei en constante “ontwikkeling”, die slechts een technische illusie is.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: