Is Louisa op 27-jarige leeftijd aan het COVID-19 vaccin gestorven?

is-louisa-op-27-jarige-leeftijd-aan-het-covid-19 vaccin-gestorven?

09-10-21 01:08:00, Louisa Martens’ rouwbericht, Louisa Martens geboren 02 maart 1994, gestorven 19 september 2021. Louisa Martens, 27 jaar, schrijft op een forum van de Duitse Barmer zorgverzekeraar over de bijwerkingen van haar COVID-19 vaccinatie. In een dialoog met anderen schrijft ze dat ze erover denkt zichzelf van het leven te beroven. Kort daarna merkt een dokter op dat Louisa is overleden, bericht Corona-blog.net. Louisa Martens

Op een forum van de ziektekostenverzekeraar van Barmer komt men een geval tegen, het geval van Louisa Martens, gedateerd 26 augustus 2021. Zij beschrijft op het forum dat zij enorme bijwerkingen heeft als gevolg van de COVID-19 vaccinatie. Zij vertelt hoe haar hoofd sinds de vaccinatie anders aanvoelt en hoe haar prestaties beperkt zijn omdat zij voortdurend moe is.

RE: RE: RE: Astrazeneca sinds 7 weken bijwerkingen

Hoi, ik heb een soortgelijke ervaring. Ik heb al 7 weken bijwerkingen en mijn hoofd is helemaal anders. Ik ben niet zo efficiënt als gewoonlijk en word snel moe. Ik ben zo wanhopig en zou heel graag willen weten of het weggaat en zo ja, hoe???

Met vriendelijke groet,
Louisa Martens

Auteur: Louisa Martens

Aanmaakdatum: 26 augustus 2021 12:36:24

Op 15.09.2021 verschijnt Louisa weer op het forum en schrijft dat ze erover denkt een eind aan haar leven te maken.

RE: Astrazeneca sinds 8 weken bijwerkingen

Hoi, ik ben het weer.
Hoe gaat het intussen met jullie?
Ik heb sinds 5 juli bijwerkingen. Het is verschrikkelijk. Ik denk erover mijn leven te beëindigen. Was vroeger zo’n actief persoon. Ik heb nog steeds deze hoofdpijnen en het is moeilijk om me weer vitaal voor te stellen. Word bij de geringste activiteit snel moe. Ik was daarvoor in goede gezondheid. Ik weet niet hoe ik mijn leven verder moet plannen als ik mezelf niet kan zijn. Ik vond het ondoordacht dat mijn vaccinatiecentrum met Astrazeneca  gooide als bedorven brood dat je nog kunt eten. Ik heb er veel last van. Ik ben woedend en verdrietig.

Hier is mijn telefoonnummer om te ruilen: 01748725644.

Met vriendelijke groet,
Louisa (27 jaar)

Auteur: Louisa Martens

Aanmaakdatum: 15 september 2021 09:20:37

Op 16 september 2021 schrijft zij dat zij de mogelijkheid om te studeren heeft opgeschort vanwege haar lichamelijke kwalen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: