Israël: de 4e, Spanje de 3e vaccinatie – maar dat heeft allemaal geen zin meer

israel:-de-4e,-spanje-de-3e-vaccinatie-–-maar-dat-heeft-allemaal-geen-zin-meer

09-10-21 03:12:00,

Eerst werd gezegd dat de vaccins doeltreffend en veilig waren. Toen de vreselijke bijwerkingen verschenen, ging het zogenaamd om “clusters van zeer zeldzame tromboses”, maar dit werd niet beschouwd als een argument tegen de veiligheid. Toen werden de vaccinatieverwondingen en -doden echt veel en werd er gezegd dat dat nog altijd minder was dan de Covid-sterfgevallen. Toen bleek dat de dubbel gevaccineerden helemaal niet veilig waren voor infectie en zelfs anderen infecteerden, werd er gezegd dat ze meteen hadden gezegd dat het slechts om een ​​”relatieve” immuniteit ging, maar dat het ernstige ziekteverlopen voorkwam. Toen werd duidelijk dat de ziekteverlopen van de dubbele vaccinatie niet altijd mild waren, zelfs het sterftecijfer niet lager was. Vervolgens kwam men erachter dat zelfs het lage beschermende effect van de vaccinatie steeds verder afnam, en werd een derde vaccinatie geboden. Die, zoals we nu weten, nog minder beschermt. In Israël wordt nu de vierde vaccinatie ingevoerd, hoewel wordt toegegeven dat de vaccinatie geen bescherming biedt tegen de overheersende Deltavariant, schrijft Niki Vogt.

Deze mislukking overtreft verre van alles wat zelfs volledig verstokte vaccin-tegenstanders hadden kunnen verzinnen. Wat dit de narrenhoed opzet, is dat een groot deel van de bevolking de politici en de halsbrekende interpretatietrucs van de mainstream media nog steeds gelooft.

De Duitstalige Mallorcazeitung meldt dat in het bejaardentehuis Fontsana in de eilandhoofdstad Palma de Mallorca 21 bewoners geïnfecteerd zijn met Covid, hoewel zij allen drievoudig zijn gevaccineerd. Dit is op 29 september bevestigd door de Balearische gezondheidsdienst IB-Salut. Zij maakten nogmaals duidelijk dat de “herhalingsvaccinatie” de infectie niet voorkomt, maar wel het risico op ernstig ziekteverloop vermindert. De massale infectie werd na de derde vaccinatie ontdekt, toen op 24 september, na een positieve test, alle bewoners en personeelsleden werden getest. Binnen drie dagen waren al 21 bewoners en één personeelslid geïnfecteerd. Op 27 september heeft het Ministerie van Volksgezondheid besloten het tehuis onder de bevoegdheid van de autoriteiten te plaatsen. Wij weten niet of de situatie onder regeringsbeheer is verbeterd, omdat er sindsdien geen verslag over is uitgebracht. Dit is tenminste een succes voor de gezondheidsautoriteit: niemand weet nog iets.

In Israël zijn de omstandigheden erbarmelijk. In de ziekenhuizen volgt onder de zwaar gevaccineerde bevolking de ene Covid-uitbraak op de andere. Aangezien de Israëli’s veel eerder zijn begonnen met vaccineren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: