Nog een propaganda Nobel Vredesprijs

08-10-21 10: 25: 00,

Een Russische journalist en een Filippijnse journalist worden geëerd voor de bescherming van de vrijheid van meningsuiting. In het Westen lijkt de vrijheid van meningsuiting onaangetast te zijn voor het Nobelcomité.

Gepubliceerd op 9 oktober 2021 door KD.

De Nobelprijs voor de Vrede 2021 zal worden toegekend aan de journalisten Dmitri Muratov uit Rusland en Maria Ressa uit de Filippijnen, zo heeft het Nobelcomité vrijdag bekendgemaaktop . Zij zouden de prijs voor de bescherming van de vrijheid van meningsuiting ontvangen.

De aandacht vestigen op de situatie van de vrijheid van meningsuiting in deze landen is legitiem en belangrijk. En de inzet van de twee journalisten mag in geen geval gedevalueerd worden. Aan de ene kant lijkt deze Nobelprijs echter weer een zijdelingse klap tegen met name Rusland,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: