Patel Patriot

patel-patriot

09-10-21 09:12:00,

Gelezen 178

Het is voor een amateur vertaalster als mij ondoenlijk om de gehele vertaling voor mijn rekening te nemen van Patel Patriot. Mijn doel met deze vertaling is om de kern van dit betoog weer te geven.

Voor de mensen die het Engels machtig zijn raad ik ten zeerste aan om het in zijn geheel te lezen. U redt het alleen niet op één avond, ook niet op 21 december.

In het kort;

In Amerika bestaat de mogelijkheid om in het geheim een noodtoestand uit te roepen, als Amerika door een vijand van buiten Amerika of een vijand van binnen Amerika aangevallen wordt, dit noemen ze “Devolutie”.

Aangezien het geheim is weet, in principe niemand, buiten diegene die het uitvoeren, dat deze noodtoestand is uitgeroepen. Maar als deze noodtoestand is uitgeroepen heeft dit bepaalde consequenties. Als deze consequenties zichtbaar worden kan dit dus betekenen dat “Devolutie” is uitgeroepen. Maar aangezien het geheim is kan niemand dit met zekerheid zeggen. ( Na de vertaling kom ik hierop terug.)

De schrijver van dit stuk noemt zichzelf Patel Patriot, hij/zij heeft deze naam gekozen naar de Republikeinse politicus Kash Patel.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kash_Patel

Het stuk is onderbouwt met bronnen, met linken, en verwijzingen waar één en ander te vinden is.

Deze vertaling is een deel uit deel 10;

Deze strijd is groter dan alleen hoe te handelen met China. Zoals ik gezegd heb in ‘Devolution Addendum Series – Deel 1’,  Trump is in strijd met het gehele politiek establishment, wat niet alleen een zaak en probleem is voor Amerika, maar dit probleem speelt over de gehele wereld.

Vele van onze politieke leiders en regeringsinstituties zijn tot in de kern corrupt. Al jaren zetten ze Amerika ( en de westerse wereld. vert.) in de uitverkoop voor persoonlijk gewin. Dit doen ze omdat ze vrijwel nooit ter verantwoording geroepen worden en het lucratief is om te doen. Ze dachten en denken dat zij, en hun daden, onzichtbaar waren en bleven.

Voor de vijanden van Amerika, (en de westerse wereld. vert.) is het een uitgelezen kans en zij assisteren deze corrupte politici waar ze kunnen. Bijvoorbeeld; als de Chinese Communisten de kans krijgen om een duistere overeenkomst af te sluiten met een corrupte Amerikaanse politicus (of iemand uit zijn of haar familie) geeft dit de kans aan de Chinese Communisten om dergelijke politici te controleren en te sturen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: