Schendingen van de mensenrechten in de bezette Palestijnse gebieden

schendingen-van-de-mensenrechten-in-de-bezette-palestijnse-gebieden

09-10-21 01: 59: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De Israëlische strijdkrachten bleven misdaden en meerlagige schendingen begaan tegen Palestijnse burgers en hun eigendommen, waaronder invallen in Palestijnse steden die worden gekenmerkt door buitensporig gebruik van geweld, mishandeling, misbruik en aanvallen op burgers, waardoor de Westelijke Jordaanoever in geïsoleerde blokken land wordt veranderd. Tientallen Israëlische kolonisten vielen Palestijnen aan in Hebron onder bescherming van het Israëlische leger. De uitbreiding van de Israëlische nederzettingen gaat door op Palestijns land en eigendommen. Intussen gaat de 15 Gazastrook het 15 derde jaar van afsluiting in, waardoor de humanitaire problemen in het hele gebied nog verergeren.

Schieten door het leger en schending van het recht op lichamelijke integriteit:

Israëlische troepen doodden 2 Palestijnen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: