“Trump, alsjeblieft, distantieer je van de doodsprik”

“trump,-alsjeblieft,-distantieer-je-van-de-doodsprik”

09-10-21 08:05:00,

Steven Fishman vraagt: “Wilt u herinnerd worden als de president die met de eer ging strijken voor OPERATION WARP DEATH, die uiteindelijk zal leiden tot de ellendige kwelling, ondergang en dood van meer dan 200 miljoen Amerikanen?”

Een open brief

Aan: President Donald Trump:

Op “Hannity” gisteravond, 7 oktober, schepte u weer eens op en nam u de eer op voor het versneld invoeren van drie “vaccins” in Operatie Warp Speed. Daar was u trots op.

Mijn vraag aan u is deze: leeft u in een plastic bubbel op Mar-a-Lago en hebt u geen idee hoe gruwelijk het “vaccin” mensen doodt, of maakt u deel uit van de Globale Genocide Samenzwering van Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros, en Tony Fauci?

Hoe kunt u niet weten dat het “vaccin” helemaal geen vaccin is, omdat het geen antilichamen produceert om COVID te genezen, maar in plaats daarvan is gemaakt van Messenger RNA dat spike-eiwitten bevat en prionen die bestaan uit grafeenoxide dat microscopisch kleine stukjes metaal bevat die in de loop van de tijd elke bloedcel in het menselijk lichaam aan stukken snijden, waardoor bloedstolling, longverlamming, mitochondriale kanker en de dood worden veroorzaakt?

Weet u niet dat grafeenoxide zuurstof uit uw hart, longen, bloed en hersenen steelt totdat er geen zuurstof meer is om in leven te blijven? Hebt u onlangs de VAERS-statistieken bekeken om de 2,2 miljoen bijwerkingen en 11.500 sterfgevallen te zien die door het zogenaamde “vaccin” zijn veroorzaakt, in gedachten houdend dat slechts tussen 1% en 10% van de bijwerkingen van vaccins ooit aan VAERS worden gemeld?

Heeft u nooit video’s of lezingen gezien van Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Carrie Madej, Dr. Christiane Northrup, Dr. Lee Merritt, Dr. Jane Ruby, Dr. Simone Gold, Dr. David Martin, Dr. Joseph Mercola, Dr. Peter McCullough, of uw eigen dokter, Dr. Vladimir Zelenko, die iedereen waarschuwen dat het “vaccin” niets meer is dan een Eugenetisch Depopulatie Dodelijke Injectie Biowapen? Heeft u ooit de tijd genomen om ook maar één podcast van Brighteon Health Ranger Mike Adams te beluisteren?

Aan de andere kant, velen van ons hebben de video gezien van u samen met Satanist Klaus Schwab op het 2018 Wereld Economisch Forum in Davos, het vieren en inluiden van de “Great Reset.” Waar ging dat allemaal over,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: