Video: Militair comité van 30 NAVO-landen in Georgië bespreekt “permanente dreiging van Rusland in de twee afgescheiden regio’s”

video:-militair-comite-van-30-navo-landen-in-georgie-bespreekt-“permanente-dreiging-van-rusland-in-de-twee-afgescheiden-regio’s”

09-10-21 02: 11: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De plenaire vergadering van het Militair Comité van de NAVO werd afgesloten met een briefing met Georgië. De voorzitter van het Militair Comité van de NAVO, admiraal Rob Bauer, en de bevelhebber van de Georgische defensietroepen, generaal-majoor Giorgi Matiashvili, hebben de tijdens de zitting besproken punten samengevat.

Volgens de hoge militaire functionaris van het Bondgenootschap is het vierde bezoek van het Militair Comité een gelegenheid om de niet aflatende steun van de NAVO voor Georgië opnieuw te bevestigen.

“De ontmoetingen van gisteren van de premier en minister van Defensie Burchiuladze waren een gelegenheid om erop te wijzen dat de NAVO en het unieke partnerschap dat Georgië verbindt, mettertijd alleen maar sterker zal worden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: