Zendingverspreiden www.kla.tv/20125

zendingverspreiden-wwwkla.tv/20125

,

Kinderen uit regenbooggezinnen bekennen kleur

09.10.2021 | www.kla.tv/20125

Kinderen uit regenbooggezinnen bekennen kleur Zoals Kla.TV meldde in het programma “Kinderen op bestelling? Nee tegen spermadonatie en het huwelijk voor iedereen”, zullen de Zwitserse kiezers op 26 september 2021 stemmen over de vraag of het huwelijk moet worden opengesteld voor paren van hetzelfde geslacht. De referendumcommissie “Nee tegen het huwelijk voor iedereen” waarschuwt dat de nieuwe wet een wettelijk aanspraak op kinderen zou creëren voor lesbische paren. Dit zou de weg vrijmaken voor wettelijke vaderloosheid. De man zou worden gereduceerd tot de rol van louter spermaleverancier. Het zou hem zelfs bij wet verboden zijn om voor het verwekte kind te zorgen. De referendumcommissie staat kritisch tegenover deze ontwikkeling, omdat het voor kinderen een voordeel is op te groeien met een mannelijke en een vrouwelijke ouder en te kunnen profiteren van hun verschillen, maar ook van hun wederzijdse aanvulling. In de huidige berichtgeving van de toonaangevende media wordt nauwelijks aandacht besteed aan deze natuurlijke meerwaarde van een man en een vrouw als ouders. De kiezers worden dus alleen overspoeld met berichten over de ervaringen van de betrokkenen, die een eenzijdig positief beeld schetsen van het opgroeien in een gezin met ouders van hetzelfde geslacht. Er worden tegenstemmen gecensureerd die een heel andere kant van zo’n jeugd laten zien. Kla.TV geeft stem aan zulke tegenstemmen met de volgende clip. Luister hoe vijf direct betrokkenen, die opgroeiden in zeer verschillende gezinssamenstellingen, een gemeenschappelijke en duidelijke boodschap overbrengen: Het is van elementair belang dat kinderen zoveel mogelijk bij hun moeder en vader kunnen opgroeien. Katy Faust (v): Ik denk dat dit land zo gepolariseerd is, dat het lijkt alsof de enige manier om van homoseksuele vrienden en familie te houden is om het huwelijk van personen van hetzelfde geslacht te steunen. Als het huwelijk alleen over volwassen gevoelens gaat, dan is er volgens mij geen reden om homoseksuele paren van het huwelijk uit te sluiten, omdat ik uit eigen ervaring weet dat zij dezelfde capaciteit hebben om lief te hebben, om toegewijd te zijn. Mijn moeder en haar vrouwelijke partner zijn een paar dat al bijna dertig jaar met ups en downs op een toegewijde manier van elkaar houdt. Maar wetgeving gaat niet alleen over de gevoelens van volwassenen, zij gaat ook over de gevoelens en het welzijn van kinderen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: