Zwijg, laat je inenten!

zwijg,-laat-je-inenten!

09-10-21 12: 00: 00,

Brekend nieuws: Zoals wij uit betrouwbare bron hebben vernomen, wordt momenteel in een parallelle dimensie een fundamenteel debat gevoerd over de verplichting om in het openbaar een neuspiercing te dragen. De Nachtspiegel, serieus medium van deze parallelle samenleving, publiceerde enkele maanden geleden het volgende artikel:

In het debat over het verplicht dragen van een neuspiercing heeft een wetenschapper van het Leopoldina zich met drastische woorden gemengd. “Het niet dragen van een neuspiercing heeft niets te maken met rationaliteit, maar gewoon met eigenbelang,” zei de gedragseconoom Armin Falk uit Bonn tegen de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. En: “Het grote publiek moet hier betalen voor de luiheid en domheid van degenen die piercings weigeren.”

Falk wil ook dat bij de behandeling in ziekenhuizen rekening wordt gehouden met de status van piercings. “Als beademingsapparatuur schaars wordt of als we weer in een triage-situatie terechtkomen, wat ik niet hoop, en we dan voor de keuze staan of een drager van een piercing dan wel een niet-gepiercete persoon de behandeling krijgt, dan zou ik zeggen dat de status van de piercing deel moet uitmaken van de overweging”, zei hij.

Falk zei verder dat degenen die om medische redenen niet van het dragen van een neuspiercing worden vrijgesteld, zich bezighouden met “profiteursschap van de ergste soort”. Omdat de neveneffecten van een neuspiercing beheersbaar zijn en de voordelen voor de samenleving enorm,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: