De corruptie van Groot-Brittannië

de-corruptie-van-groot-brittannie

10-10-21 02: 31: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Vorige week is een man genaamd Malcolm Offord toegetreden tot de regering als minister in het Schotse Bureau. Dit was een verrassende benoeming. Zijn electorale ervaring lijkt beperkt, hoewel hij er eerder dit jaar niet in slaagde een zetel in de regio Lothian te veroveren bij de stemming in Holyrood. Hij steunde ook een pro-Unie groep bij het 2014 referendum.

Maar de echte kwalificatie van de financier voor het ambt lijkt de opbouw van een fortuin te zijn dat zo groot is dat het hem in staat stelde £147,500 aan de Tories te doneren. Dus nu heeft hij een mooie levenslange plaats in het parlement gekregen om over ons te heersen met een adelstand,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: