De Franse politiek is opgebouwd rond het principe dat Marine Le Pen geen president mag worden, door Daniel Barge

de-franse-politiek-is-opgebouwd-rond-het-principe-dat-marine-le-pen-geen-president-mag-worden,-door-daniel-barge

10-10-21 04: 10: 00,

Noot van de redactie: Een interessante en mogelijk belangrijke ontwikkeling in de Franse politiek is de mogelijke presidentskandidatuur van Eric Zemmour, een joodse conservatieve mediafiguur. TOO lezers herinneren zich wellicht Guillaume Durocherâs artikel over Zemmour van 2015 waarin hij opmerkte:

Zemmour, die geen recente bekeerling tot het Franse nationalisme is, is zowel de meest prominente mainstream-pundit geweest die voor conservatisme en patriottisme pleitte, en is tot op zekere hoogte steeds meer gemarginaliseerd, terwijl hij nog steeds een groot publiek heeft. Hij werd verwijderd uit een talkshow op de openbare TV-zender France 2 in 2011 om over te stappen naar de meer marginale regionale zender, Paris Première. Hij is af en toe aangeklaagd door (de facto joodse) âanti-racistischeâ groeperingen (bijvoorbeeld omdat hij beweerde dat een meerderheid van de drugsdealers zwart of Arabisch is). In januari 2014 stelde het Nouvel Observateur, het belangrijkste centrum-linkse tijdschrift, Zemmour gelijk met Soral en Dieudonné onder de titel âHaat.â Meest recentelijk,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: