De gevaren van het bewerken van menselijke genen

de-gevaren-van-het-bewerken-van-menselijke-genen

10-10-21 04: 15: 00,

In dit indringende artikel dat Global Research op 5 juni publiceerde, 2015 wordt geschetst wat ons nu te wachten staat, met de introductie van het mRNA-vaccin dat het menselijk genoom wijzigt.

.

“Misschien is er nog geen technologie geweest die de wereld zo ingrijpend zou kunnen veranderen. Al het leven op aarde, elk levend organisme, heeft nu de mogelijkheid om op het meest fundamentele genetische niveau te worden “bewerkt”, waardoor het kan worden verbeterd of aangetast, maar voor altijd kan worden veranderd.”

Er wordt vaak gezegd dat als het denkbaar is, het onvermijdelijk zal worden gedaan. En dit geldt zeker voor de toepassing van genetische manipulatie en synthetische biologie op de genomen van de organismen op onze planeet, waaronder de mens zelf.”

Een ander gevaar is “slow kill” Dit zou het proces zijn van het gebruik van gen-editing om individuen direct of via een genetisch gemodificeerde voedselvoorziening subtiel te beïnvloeden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: