De redenen waarom mijn gezin en ik het Covid-19 vaccin niet zullen nemen

de-redenen-waarom-mijn-gezin-en-ik-het-covid-19-vaccin-niet-zullen-nemen

10-10-21 03:48:00, Achtergrond © Freepik “Waarom kiezen jullie ervoor om geen COVID-19 vaccin te nemen?” Dit is een veel voorkomende vraag die tegenwoordig oprecht wordt gesteld door vrienden, familie en onze artsen die oprecht bezorgd zijn over ons lichamelijk welzijn, en we waarderen die bezorgdheid oprecht, schrijft Theexpose.uk.

Het is een complexe vraag die niet in een gesprek van 15 minuten kan worden beantwoord. Het volgende is zeker niet compleet, maar het is bedoeld om de redenen “Waarom” te helpen communiceren.

Alle informatie die als leidraad voor onze conclusie is gebruikt, wordt aan elkaar gekoppeld. Geloof ons niet zomaar op ons woord, maar bekijk het bronmateriaal waarnaar wordt verwezen! Ik hoop dat dit u stimuleert om uw eigen onderzoek te doen (als u zoekt op het internet, wees u dan bewust van censuur en AI-algoritmen die de zoekresultaten vormgeven. Niet alle zoekmachines zijn hetzelfde).

In juli van 2021 is er door de Carnegie Mellon University een studie vrijgegeven over COVID-vaccin aarzeling . Na rustige introspectie bleek dat ik aan bijna alle beschreven factoren voldoe (behalve de ≤ middelbare schoolopleiding).

“Vertrouw op de wetenschap” is een veelgebruikte slogan tegenwoordig. Ik heb een Bachelor’s of Science graad in Engineering. Ik heb meer dan mijn deel van de tijd in het lab doorgebracht. Toch denk ik dat we allemaal in staat moeten zijn om deze elementaire vragen te beantwoorden:

V: Wat is wetenschap?
A: De studie van onze fysieke wereld.

V: Hoe bestudeer je onze fysieke wereld?
A: De wetenschappelijke methode is een goede benadering om dit te doen.

V: Wat is de wetenschappelijke methode?
A: 1) Identificeer een probleem/vraag 2) Vorm een hypothese 3) Experimenteer 4) Observeer en registreer 5) Analyseer en trek dan een conclusie of verfijn en herhaal.

Laten we deelnemen aan een oefening van de wetenschappelijke methode. Eerste stap:

1) Probleem

Zoals beschreven in een recent verhaal (9/15/21) door Washington Post – 1 in 500 Americans have died from COVID.

Laten we die cijfers eens van wat dichterbij bekijken:


Laten we die cijfers nu omrekenen naar percentages:

1/35 = 2,86% van de bevolking boven de 85 (punt van ref: 1 op 27 kans op overlijden door een chronische aandoening van de lagere luchtwegen)
1/150 = 0,67% van de bevolking tussen 65 en 84 jaar (punt van ref: 1 op 107 kans om bij een auto-ongeluk om het leven te komen)
1/780 = 0,13% van de bevolking tussen 40 en 64 jaar (punt van ref: 1 op 543 kans om te overlijden als gevolg van een aanrijding met een voertuig)

Merk op dat het artikel niet de leeftijdsgroepen van 18 tot 40-jarigen en kinderen onder de 18 omvatte.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: