De Vaccin Mandaat is een Hoax, door Paul Craig Roberts

de-vaccin-mandaat-is-een-hoax,-door-paul-craig-roberts

10-10-21 04: 00: 00,

Geachte lezers, Hieronder vindt u een verzameling artikelen die u zullen helpen om te begrijpen: (1) het gevaar van het vaccin vergeleken met het gevaar van Covid en (2) de macht die Big Pharma heeft om veiligheidsnormen te omzeilen om de winst te maximaliseren.

Wat betreft Bidenâs âvaccin mandaat,â zo’n mandaat bestaat niet. De president van de VS is geen dictator en kan geen wetten of verordeningen uitvaardigen. Dergelijke wetten of verordeningen afkomstig van het Witte Huis zouden worden vernietigd door federale rechtbanken. Het Congres is de bron van de wet. Zelfs als het Congres een vaccin mandaat zou aannemen en Biden zou het ondertekenen, als de rechtbanken de Grondwet volgen zou de wet worden vernietigd.

Nog belangrijker, elk mandaat of wet die de geïnformeerde toestemming schendt is een schending van de Neurenberg Wetten die gebruikt werden om de Duitse Nationaal Socialisten te executeren na de Tweede Wereldoorlog voor het schenden van de geïnformeerde toestemming in hun medische experimenten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: