Echte Cancel Cultuur: Aantekeningen Van De Rand Van De Verhalende Matrix

echte-cancel-cultuur:-aantekeningen-van-de-rand-van-de-verhalende-matrix

10-10-21 12: 06: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

“Om Taiwan te beschermen moeten we bereid zijn om oorlog te voeren met China.”

~ Imperialisten die net een oorlog verloren hebben van de Taliban

Ik ben echt verontrust over hoeveel mensen bereid zouden zijn om een wereldoorlog uit te vechten over de regeringsvoorkeuren van Taiwan. De kracht en doeltreffendheid van de imperiale propagandamachine blijft me verbazen. De verbazingwekkende hoeveelheid tegenwerking die ik krijg voor mijn zeer verstandige en normale “Laten we geen Derde Wereldoorlog uitvechten over Taiwan” standpunt maakt overduidelijk dat veel mensen niet echt begrijpen dat een oorlog beginnen betekent dat je daadwerkelijk mensen moet sturen om die oorlog te gaan voeren.

De juiste reactie op iemand die voorstander is van een oorlog als China Taiwan aanvalt is: “Ben je in dienst?”

De juiste reactie als ze onvermijdelijk “nee” antwoorden is: “Hou dan verdomme je kop.(“Mensen die het idee van toenemende agressie tussen nucleair bewapende naties prima vinden, hebben gewoon niet goed genoeg nagedacht over wat een nucleaire oorlog is en hebben niet genoeg geleerd over de vele verschillende manieren waarop het zou kunnen gebeuren .

” Lees verder

%d bloggers liken dit: