Elite’s ontvolkingsagenda is nu onweerlegbaar

elite’s-ontvolkingsagenda-is-nu-onweerlegbaar

10-10-21 02: 51: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Inmiddels – oktober 2021 – is het meer dan duidelijk dat de Big Pharma-Great Reset globalistische elite momenteel menselijke genocide aan het plegen is, met het uitvoeren van hun eugenetica depopulatie agenda. Ondanks de censuur van de Grote Media, die als medeplichtige moordenaars al honderdduizenden onschuldige slachtoffers hebben laten sterven aan de dodelijke vaccins, hebben als reactie daarop tientallen vooraanstaande artsen, deskundige wetenschappers en insider klokkenluiders met groot risico voor zichzelf van de daken geschreeuwd om het apocalyptische alarm te luiden.

Al vroeg tijdens de uitrol van de vaccins,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: