Het effect van het vaccin is aan het verdwijnen – steeds meer volledig gevaccineerde mensen sterven aan Covid-19

het-effect-van-het-vaccin-is-aan-het-verdwijnen-–-steeds-meer-volledig-gevaccineerde-mensen-sterven-aan-covid-19

10-10-21 08:21:00,

De krant Svenska Dagbladet benadrukt dat het in feite een meerderheid van volledig gevaccineerden was die tussen 1-24 september aan Covid-19 is overleden. Van degenen die stierven, waren zeven van de tien volledig gevaccineerd. De gemiddelde leeftijd onder de volledig gevaccineerde overledenen is 86 jaar, bericht Freewestmedia.com.

Desondanks zijn de onderzoekers nog steeds van mening dat vaccinatie bescherming biedt tegen ernstige ziekte en overlijden, maar dat deze bescherming maar kort bestaat. Daarom worden volledig gevaccineerden aangemoedigd om zeer voorzichtig te blijven.

“Volledig gevaccineerden hebben over het algemeen een goede bescherming, maar dit betekent dat je dit najaar bedachtzaam moet blijven,” aldus Farshid Jalalvand, onderzoeker klinische microbiologie aan de Lund Universiteit.

Hij vertelt Svenska Dagbladet dat er “verschillende verklaringen” zijn voor het hoge aantal volledig gevaccineerden dat aan SARS-CoV-2 overlijdt. “De belangrijkste redenen zijn waarschijnlijk dat het nu vrij lang geleden is dat de oudsten werden gevaccineerd, dat de vaccinatiegraad is toegenomen, dat de beperkingen zijn versoepeld en dat de Deltavariant de overhand heeft genomen.”

De krant interviewde verschillende volledig gevaccineerde ouderen die nu teleurgesteld moeten vaststellen dat het leven niet meer normaal wordt, ondanks het feit dat ze twee injecties hebben gehad. Volgens een Britse preprint studie lijkt het beschermende effect van deze injecties al na drie maanden af te nemen.

Voor de 81-jarige Mona Serenius voelt de toekomst als gevaccineerde niet zo positief als zij had verwacht. Omdat zij de berichtgeving op de voet heeft gevolgd, zei zij te hebben gehoord over recente berichten dat het vaccin tegen Covid-19 niet de langdurige bescherming biedt waarop velen hadden gehoopt.

Volgens het Zweedse Bureau voor de Volksgezondheid heeft ongeveer 84,2 procent van de bevolking boven de 16 jaar ten minste één vaccinatie gekregen.

LifeSite news berichtte ook over de falende werkzaamheid van het vaccin in de VS. Een soortgelijke studie van Humetrix voor het Project Salus van het Ministerie van Defensie, waarin Medicare-gegevens worden geanalyseerd, heeft uitgewezen dat “volledig gevaccineerde” Medicare-patiënten momenteel naar schatting 60 procent van de ziekenhuisopnames uitmaken.

Project Salus is een op AI gebaseerd datamining-programma van het Amerikaanse ministerie van Defensie (DOD), waarbij een enorme datamonster van 5,6 miljoen Medicare-begunstigden is betrokken, waarvan 80 procent ouder was dan 65 jaar.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: