IJsland schorst Moderna voor alle leeftijdsgroepen

ijsland-schorst-moderna-voor-alle-leeftijdsgroepen

10-10-21 02: 36: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De Chief Epidemiologist van IJsland heeft besloten dat het Moderna-vaccin tegen Covid-19 niet zal worden gebruikt in IJsland. Er is meer informatie nodig over de veiligheid van het vaccin voor herhalingsvaccinaties en daarom zullen niet alleen mensen jonger dan 30 worden uitgesloten, maar iedereen.

In een aankondiging van de staat werd geconcludeerd dat er de afgelopen dagen gegevens uit andere Noordse landen zijn gekomen over de verhoogde incidentie van myocarditis en pericarditis na vaccinatie met het Moderna-vaccin naast het Pfizer/BioNTech-vaccin.

Volgens de epidemioloog werd het Moderna-vaccin de voorbije twee maanden in IJsland bijna uitsluitend gebruikt voor boostervaccinaties na het Janssen-vaccin en na tweedosisvaccinaties voor ouderen en immuno-incompetenten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: