Krijg ‘het’ nu als u kunt

krijg-‘het’-nu-als-u-kunt

10-10-21 10:34:00,

Het lichaam kan vreemde stoffen afstoten, als het de tijd krijgt. Het overleven van de vaccinaanval op korte termijn is de eerste vereiste. Sommigen stoppen na één vaccin. Sommigen na twee. Sommigen gaan door tot het bittere einde, schrijft Tapestry.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Vandaag kwam ik een oude vriendin tegen die op weg was voor een booster vaccin. Ze zag er echt ziek uit. Ik kon niets zeggen om haar mentaliteit te veranderen dus wenste ik haar geluk. De tekenen van een slechte gezondheid bij mensen die gevaccineerd zijn, zijn overal en nemen toe. Heel triest om te zien, maar wat kunnen we doen?

De ‘COVID’ die we zien en meemaken is, naar onze overtuiging, een Filipijnse griep die Trangkaso heet. De symptomen zijn tot in de kleinste details identiek. Wij hebben daar vele jaren gewoond, en onze familie daar is ervan overtuigd dat de zogenaamde ‘COVID’ gewoon een nieuwe naam voor Trangkaso is. Dit zou stroken met de bekende achtergrond van de farmaceutische bedrijven die daar hun dodelijke vaccins testen. Waarom zou je nieuwe virussen in laboratoria creëren als je in Manilla er gewoon een van de straat kunt plukken en dat verspreiden?

Je hebt een week tot tien dagen nodig om van Trangkaso te herstellen. Daarom staan ze er in het westen op dat iedereen die symptomen heeft maar negatief test, nog tien dagen in isolatie moet blijven – om te proberen te voorkomen dat het virus zich nu in oktober verspreidt, wanneer het weer nog vrij warm en zonnig is, en mensen in een week kunnen herstellen. De ziekte zal dodelijker zijn in december/januari tijdens een koude periode wanneer steeds meer mensen zijn gevaccineerd, er weinig vers voedsel beschikbaar is en er geen warme zon is om de conditie met vitamine D te verrijken. Ik zit naast een open raam en pak elke zonnestraal die er op warme dagen is en dat is naar mijn overtuiging de beste therapie – dat plus een infrarode lamp ’s nachts.

Ik zou aanraden Trangkaso (waarom noem je het COVID – een operatie van de farmaceutische industrie) te nemen als je een manier kunt vinden om het te krijgen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: