Marburg

marburg

10-10-21 12:18:00,

Gelezen 333

Nee, dit verhaal gaat helaas niet over een pitoresk stadje in Duitsland.

Dit verhaal gaat over hoe het nu verder moet met de plandemie.

‘Zij’, de regeringsleiders onder de vlag van het WEF, weten het al, voor ons is er heel veel nog giswerk.

Na meer dan anderhalf jaar paniek zaaien over een sars-cov-2 virus en diepgaande onderzoeken naar de herkomst van dit verschrikkelijke virus, is het virus er nog steeds niet.

In Spanje heeft het hooggerechtshof de overheid geboden om vóór 6 oktober 2021 met het bewijs te komen dat het virus bestaat. Dat bewijs heeft de overheid niet kunnen leveren. Hoe dit verder zal gaan aflopen, we zullen zien.

Hoe het hele spelletje nou eigenlijk in elkaar zit begin ik mij, na meer dan anderhalf jaar onderzoek, als volgt voor te stellen:

De griep is een ziekte die, al zolang als we ons kunnen heugen, de mens in mindere of meerdere mate van ernst kan treffen. En dat in vrijwel alle landen van de wereld. De griep ligt aan de basis van deze plandemie. We hebben al 500 jaar beschreven ervaring met de griep. We weten dat het jaarlijks een behoorlijk aantal mensen in lichte mate en ook een aanzienlijk aantal mensen met ernstige klachten treft. Er is een nieuw etiket geplakt op de aloude griep en er is een enorm vergrootglas gelegd op iedereen die lichte of zware griepklachten had.

Maar dit alleen zou niet voldoende zijn om een wereldwijde paniek te creëren. Immers, de griep maakt gewoon onderdeel uit van ons leven en daar hebben we nog nooit eerder wereldwijde paniek over gehad. Er moest dus nog iets aan worden toegevoegd. En dat werd de RT-PCR test. Met behulp deze test bestaat de mogelijkheid om grote groepen mensen, die helemaal niet ziek zijn, niet besmettelijk zijn, die helemaal nergens last van hebben, toch als ‘besmette patiënten’ te labelen.

Dit hele plan is grondig voorbereid.

Al in 2017 was de ‘covid-19 pcr test’ klaar. Ook de valideringsdocumenten (o.a. de droste paper) lagen al klaar om te worden ingediend bij de Amerikaanse en Europese gezondheidsautoriteiten. En vanaf het moment dat de griep ergens op de wereld, in dit geval in China, omgelabeld werd naar covid-19 en geklasseerd als een levensgevaarlijk nieuw virus,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: