Monsanto/Bayer reus gaat fruit “genoom bewerken” en meer

monsanto/bayer-reus-gaat-fruit-“genoom-bewerken”-en-meer

10-10-21 02: 11: 00,

Voor het eerst gepubliceerd door Global Research op januari 19, 2019

Niet verrassend, Monsanto, tegenwoordig verborgen achter het Bayer logo, als wereldleider in gepatenteerde GMO zaden en de waarschijnlijk kankerverwekkende Roundup herbicide met glyfosaat, probeert in stilte genetisch gemodificeerde of GMO variëteiten van fruit te patenteren met behulp van controversiële gen-editing. Het “mooie” hiervan voor Monsanto/Bayer is dat in de VS, volgens een recente uitspraak van het Amerikaanse Ministerie van Landbouw, de landbouw op basis van genetisch gemodificeerde organismen geen speciale onafhankelijke tests behoeft. De ontwikkelingen zijn niet goed voor de gezondheid of de veiligheid van de mens, noch zal het iets doen om de wereld betere voeding te geven.

De agrochemische en GMO-gigant Monsanto, die zich tegenwoordig binnen de Duitse agrochemische en GMO-gigant Bayer op de achtergrond probeert te houden, begeeft zich op het uiterst controversiële terrein van de gen-editing van nieuwe gewasvariëteiten. In 2018 terwijl het bedrijf overstelpt werd met rechtszaken over zijn gebruik van het vermoedelijk kankerverwekkende,

” Lees verder