Ontmoet COVID-19 vroeg ambulante behandeling expert Dr. Harvey Risch

ontmoet-covid-19-vroeg-ambulante-behandeling-expert-dr.-harvey-risch

10-10-21 02: 48: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Harvey Risch is een briljante bijdrager aan de kennisbasis van biomedisch onderzoek. Dr. Risch publiceerde als eerste over hydroxychloroquine, zeer vroeg in de pandemie, en vatte in het American Journal of Epidemiology het bewijs samen dat hydroxychloroquine (HCQ) in verband werd gebracht met een verminderd sterfterisico op een dosis-afhankelijke manier. Hij pleitte er met klem voor dat de wereld niet zou wachten op de resultaten van gerandomiseerde klinische proeven op lange termijn en gaf blijk van een juist inzicht in het bewijsniveau dat vereist is voor het off-label voorschrijven tijdens noodsituaties. Deze publicatie heeft meer dan 140,000 views gehad. U kunt zijn, en ’s werelds eerste overzicht van het klinisch bewijs van hydroxychloroquine hier lezen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: