Ratty CNN Cubaan “Jim Acosta” wordt gedeporteerd uit Yang Town, door Andrew Anglin

ratty-cnn-cubaan-“jim-acosta”-wordt-gedeporteerd-uit-yang-town,-door-andrew-anglin

10-10-21 04: 05: 00,

CNN Anchor Jim Acosta kan niet geloven dat Andrew Yang bij Tucker Carlson zou verschijnen. Met de meest gepijnigde uitdrukking mogelijk op zijn gezicht, vraagt Acosta aan Yang, âWaarom? pic.twitter.com/HobOrW8YsV

– Mike Sington (@MikeSington) 9 oktober 2021

De ratachtige Mexicaan Jim Acosta werd met geweld gedeporteerd uit Yang Town op bevel van burgemeester Andrew Yang, een epische Sino-vriend.

Acosta had de vriendelijke Sino-burgemeester aangeklampt omdat deze met Tucker Carlson had gepraat, en een Sino-vriendschap met hem had ontwikkeld. Acosta, die zeer emotioneel was en er als een puinhoop uitzag, vertelde burgemeester Yang dat Carlson âeen slecht persoonâ is omdat hij blank is.

Acosta hield het daar niet bij en beweerde op bizarre wijze dat mensen nooit de filosoof Ted Kaczynski zouden mogen citeren. Acosta’s probleem met de veelgeprezen en briljante denker âUncle Tedâ lijkt te zijn dat hij ook blank is.

Yang werd in verwarring gebracht, en zijn gevoelens werden gekwetst,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: