Samenvatting van de 73e vergadering van het Corona-Comité op 8 oktober 2021

10-10-21 11: 55: 00,

Gepubliceerd op 10. Oktober 2021 door RL.

“Ik denk, dus ik ben” is het eerste principe van de filosoof René Descartes. Het Corona Comité heeft deze zin afgelopen vrijdag op zijn kop gezet. Het motto van de 73. Comité vergadering was “Ik ben, daarom denk”. Het belang van nadenken werd duidelijk gemaakt door de drie gasten.

Onder hen waren een anonieme data-analist die de afgelopen maanden de Corona-cijfers van de autoriteiten heeft ontrafeld; professor Werner Bergholz, die het gebrek aan kwaliteitsnormen voor mRNA-injecties aan de kaak stelde; en Herbert Ludwig, die sprak over de “informatie-oorlog” die momenteel woedt.

“We hebben een gast bij ons vandaag,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: