Spanje: Nog een rondje op de inentingscarrousel

09-10-21 10: 05: 00,

De derde experimentele geninjectie wordt samen met de griepvaccinatie toegediend. Uit “interne rapporten” zou blijken dat dit mogelijk is, zolang de vaccinatie op “verschillende anatomische plaatsen” wordt gegeven.

Gepubliceerd op 10. Oktober 2021 van WS.

In Spanje gaat de vaccinatiecarrousel zijn derde ronde in. Opnieuw worden de bijzonder zwakke en kwetsbare mensen het eerst blootgesteld aan de experimentele “vaccins”.

Nadat bejaarden en mensen met orgaantransplantaties, ontvangers van hematopoiëtische stamcellen en patiënten die worden behandeld met anti-CD20-geneesmiddelen en immunosuppressieve behandelingen met een zeer hoog risico de afgelopen weken al de zogenaamde “boostervaccinatie” hebben gekregen, besluit de “Commissie volksgezondheid”, waarin vertegenwoordigers van de autonome gemeenschappen en het Spaanse ministerie van Volksgezondheid zitting hebben, over de voortzetting van het experiment op mensen,

“Lees verder

%d bloggers liken dit: