Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen – immunodeficiëntiesyndroom

uit-officiele-regeringsrapporten-blijkt-dat-de-volledig-gevaccineerden-in-de-loop-der-tijd-hun-immuunsysteem-verliezen-–-immunodeficientiesyndroom

10-10-21 01:40:00,

Uit de laatste cijfers van het Britse PHE Vaccine Surveillance Report over Covid-gevallen blijkt dat dubbel gevaccineerde 40-70 jarigen 40% van hun immuunsysteem hebben verloren in vergelijking met ongevaccineerde mensen. Hun immuunsysteem verslechtert met ongeveer 5% per week (tussen 2,7% en 8,7%). Als dit zo doorgaat, zullen de 30-50 jarigen tegen Kerstmis een afbraak van 100% van hun immuunsysteem hebben, zonder enige afweer tegen virussen, en zullen alle dubbel gevaccineerde mensen ouder dan 30 tegen maart volgend jaar hun immuunsysteem hebben verloren, schrijft Theexpose.uk.

De 5 PHE tabellen hieronder uit hun uitstekende Vaccine Surveillance Report, gescheiden door 4 weken, laten duidelijk de progressieve schade zien die de vaccins toebrengen aan hete reagervermogen van het immuunsysteem.

Mensen tussen 40 en 69 jaar hebben al 40% van hun immuunsysteemvermogen verloren en verliezen dit geleidelijk met 3,3% tot 6,4% per week.

Wekelijkse afname van de prestaties van het dubbel gevaccineerde immuunsysteem vergeleken met ongevaccineerde mensen…

Iedereen die ouder is dan 30 zal binnen 6 maanden 100% van zijn volledige immuunvermogen (voor virussen en bepaalde kankers) verloren hebben.
30-50 jarigen zullen het tegen Kerstmis verloren hebben. Deze mensen zullen dan effectief een volledig verworven immunodeficiëntie syndroom hebben en de Britse National Health Service (NHS) vernietigen.

De inentingen moeten hetzelfde zijn als de vaccins zelf, want het duurt een eeuwigheid om klinische proeven te doen en goedkeuring te krijgen voor iets anders. Dus als je een boosterprik neemt, geven deze cijfers aan dat je jezelf een nog snellere progressieve vorm van verworven immunodeficiëntiesyndroom geeft (na een paar maanden van effectiviteit).

Tabel 2. COVID-19-gevallen naar vaccinatiestatus…

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 32 en week 35 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1016465/Vaccine_surveillance_report_-_week_36.pdf

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 33 en week 36 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018416/Vaccine_surveillance_report_-_week_37_v2.pdf 

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 34 en week 37 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1019992/Vaccine_surveillance_report_-_week_38.pdf

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 35 en week 39 2021 –
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1022238/Vaccine_surveillance_report_-_week_39.pdf

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 36 en week 40 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1023849/Vaccine_surveillance_report_-_week_40.pdf

Pfizer claimde oorspronkelijk een werkzaamheid van 95% voor hun vaccin (berekend als in de laatste kolom hierboven).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: