UK: Goedkope laterale uitstrijkjes voor dubbel gevaccineerde repatrianten

09-10-21 10: 00: 00,

Test uit te voeren via videogesprek onder toezicht van gezondheidsadviseur, stelt minister van Volksgezondheid voor.

Gepubliceerd op 10. Oktober 2021 van WS.

De Britse regering is van plan dat dubbelgevaccineerde reizigers bij hun terugkeer naar het VK niet langer een PCR-test moeten ondergaan, maar een veel goedkopere uitstrijkje van de dwarsdoorsnede. Dit is meegedeeld door het mediaportaal The Daily Sceptic.

De minister van Volksgezondheid is echter bezorgd dat degenen die de test doen, zouden kunnen liegen over de resultaten. Daarom had de politicus voorgesteld dat reizigers hun laterale flowtest zouden doen via videogesprek onder toezicht van een gezondheidsadviseur van een particulier bedrijf.

Een datum voor de wijziging van de regel was nog niet vastgesteld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: