VS: Ziekenhuissysteem eist dat alle ontvangers van orgaantransplantaties eerst hun eigen organen vernietigen met COVID-19 vaccins voordat zij nieuwe organen van donoren krijgen

vs:-ziekenhuissysteem-eist-dat-alle-ontvangers-van-orgaantransplantaties-eerst-hun-eigen-organen-vernietigen-met-covid-19-vaccins-voordat-zij-nieuwe-organen-van-donoren-krijgen

10-10-21 09:41:00,

Het UCHealth-ziekenhuissysteem in Colorado zal niet langer orgaantransplantaties verstrekken aan iedereen die weigert zich te laten “inenten” tegen het coronavirus, bericht Ethan Huff.

In een aankondiging zei de in Denver gevestigde instelling dat zij nu systematisch in “bijna alle situaties” orgaantransplantaties zal weigeren aan “ongevaccineerden” omdat ongevaccineerde patiënten veel meer kans hebben om te sterven als zij “positief” testen op het Covid.

Om iedereen “veilig” te houden, zullen degenen die weigeren hun lichaam te laten vergiftigen met boodschapper RNA spike-eiwitten worden achtergelaten om te sterven zonder de organen die zij nodig hebben. Dit, zegt UCHealth, zal helpen om “de curve af te vlakken.”

Staatsafgevaardigde Tim Geitner, een Republikein, heeft zich publiekelijk uitgesproken tegen UCHealth voor dit beleid, dat volgens hem reeds een ongevaccineerde vrouw uit Colorado Springs heeft achtergelaten zonder de niertransplantatie die zij nodig heeft om te overleven.

Geitner zegt dat de beslissing van UCHealth “walgelijk” en discriminerend is, waarbij hij opmerkt dat een brief die de vrouw ontving van het transplantatiecentrum op de Anschutz Medical Campus in Aurora uitlegde dat ze op de lijst van niertransplantaties zal worden “geïnactiveerd” tenzij ze zich laat inenten.

De vrouw heeft nu 30 dagen om te beslissen wat ze wil doen. Als ze nee blijft zeggen tegen de experimentele injectiemiddelen zal ze permanent van de transplantatielijst worden verwijderd.

Amerikaans orgaantransplantatienetwerk zegt dat het niet discrimineert tegen donoren en ontvangers

Hoewel UCHealth weigert over dit specifieke geval te spreken, hebben functionarissen toegegeven dat bijna alle ontvangers van transplantaties en orgaandonoren eerst met het spike-eiwit gif moeten worden geïnjecteerd om verdere zorg te ontvangen.

Volgens woordvoerder Dan Weaver geldt hetzelfde beleid in veel andere transplantatiecentra in de Verenigde Staten die ook besloten hebben een systeem van medische apartheid op te zetten dat mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem discrimineert, evenals mensen met natuurlijke immuniteit.

“Een orgaantransplantatie is een unieke operatie die leidt tot een leven lang gespecialiseerd beheer om ervoor te zorgen dat een orgaan niet wordt afgestoten, wat kan leiden tot ernstige complicaties, de noodzaak van een volgende transplantatie-operatie, of zelfs de dood,” schreef Weaver in een e-mail.

“Artsen moeten de gezondheidsrisico’s voor patiënten op korte en lange termijn in overweging nemen wanneer zij overwegen of zij een orgaantransplantatie aanbevelen.”

In de VS coördineert een non-profit groep genaamd het United Network for Organ Sharing (UNOS) het transplantatieproces.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: