Waarom de verkeerde journalisten de Nobelprijs voor de Vrede hebben gewonnen

waarom-de-verkeerde-journalisten-de-nobelprijs-voor-de-vrede-hebben-gewonnen

09-10-21 11: 22: 00,

De toekenning van de Nobelprijs voor de Vrede aan journalisten uit deze twee landen, door de westerse media gevierd als een teken tegen de “slechte regimes” in Rusland en de Filippijnen, heeft de Nobelprijs voor de Vrede ontmaskerd als een instrument van westerse propaganda.

Ik vind het heel goed dat journalisten die opkomen voor waarheidsgetrouwe berichtgeving tegen de oppositie in en zelfs met gevaar voor eigen leven, en die schandalen van regeringen aan het licht brengen, de Nobelprijs voor de Vrede krijgen. Er schieten me echter namen te binnen van mensen aan wie duidelijk niet is gedacht toen de Nobelprijs voor de Vrede werd toegekend.

De eerste naam die me te binnen schiet is Julian Assange. Assange heeft met zijn platform Wikileaks talloze schandalen en oorlogsmisdaden van de VS aan het licht gebracht. Niemand betwist dat en de “kwaliteitsmedia” hebben destijds veel geld verdiend met de berichtgeving over de oorlogsmisdaden die Assange aan het licht bracht. Assange hielp ook Edward Snowden uit Hong Kong te vluchten nadat Snowden onthulde dat Amerikaanse inlichtingendiensten de Amerikaanse grondwet schonden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: