¨De Staat¨ zit er diep in. Deep State is een Feit! **edit**

¨de-staat¨-zit-er-diep-in.-deep-state-is-een-feit!-**edit**

11-10-21 09:27:00,

Gelezen 1.033

Huig trapt het deksel van de Demmink-doofpot

Mocht u het artikel van Danny nog niet gelezen hebben, dan raad ik u aan om dit eerst te bekijken.

Gideon van Meijeren (FvD) kwam afgelopen vrijdag praten over het failliet van het debat in de Tweede Kamer. Immers, er wordt zelden nog over inhoud gesproken, maar veelal over vorm. Van een debat is nauwelijks nog sprake, want de ‘regels’ staan een echt dialoog in de weg. En, dankzij die zelfde regels komen bewindslieden steeds opnieuw weg met het verkondigen van leugens of überhaupt geen antwoorden op vragen geven. Echter, eenmaal aan tafel bij Erik van der Horst ging het gesprek al snel richting het onderwerp ‘sadistisch, ritueel kindermisbruik’, één van de onderwerpen die angstvallig uit het debat worden gehouden door de voorzitter. Wat blijkt? Het is een onderwerp dat veel meer aandacht verdient dan het krijgt. Talloze slachtofferverklaringen wijzen in de richting van (hooggeplaatste) ambtenaren binnen het Ministerie van Justitie. Deze slachtoffers noemen met regelmaat dezelfde locaties, handelingen en zelfs namen. Toeval lijkt uitgesloten. Het Ministerie van Justitie beloofde een onderzoek in te stellen, naar aanleiding van een unaniem aangenomen motie. Maar, zo stelde het ministerie, wie dat onderzoek zou gaan uitvoeren en op welke wijze, dát zou bepaald worden door… het Ministerie van Justitie. Bovendien zou de uitkomst van het onderzoek eerst met het ministerie gedeeld moeten worden, voordat het naar buiten gebracht wordt. Bij WC Eend zouden ze het zo gek nog niet bedacht hebben.

video

of

Wanneer de Democratische wijze volledig afgesloten wordt, Justitie en Politiek vanwege corruptie de vijand van de maatschappij wordt.

Vrees ik ervoor dat uiteindelijk enkel ¨liefde¨ de oplossing voor het/een ¨vrij volk¨ gaat zijn.

EDIT***

video

5

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: