22 jaar na waarschuwing duikt bedreiging groot Albanië op

22-jaar-na-waarschuwing-duikt-bedreiging-groot-albanie-op

11-10-21 01: 50: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Degenen onder ons die vanaf tweeëntwintig jaar geleden waarschuwden dat de VS en de NAVO plannen in de hand werkten om een Groot Albanië uit niet minder dan zes naties in Zuidoost-Europa te snijden, werden gemarginaliseerd of belachelijk gemaakt.

Afgewezen toen we erop wezen dat het Kosovo Bevrijdingsleger, met wie en namens wie de NAVO een 78-daagse oorlog voerde tegen de Federale Republiek Joegoslavië in 1999, niet eerder de controle kreeg over de Servische provincie Kosovo in juni van dat jaar maar – met de volledige medeplichtigheid van de VS en de NAVO – de Servische provincie Kosovo binnenviel.S. en de NAVO – een invasie in naburige gebieden onder verschillende aliassen: het Nationaal Bevrijdingsleger in Macedonië en het Bevrijdingsleger van Preševo,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: