Big Pharma’s Laatste Aanval op onze Gezondheid, door Paul Craig Roberts

big-pharma’s-laatste-aanval-op-onze-gezondheid,-door-paul-craig-roberts

11-10-21 04: 00: 00,

BlogviewPaul Craig Roberts Archief

Big Pharmaâs Nieuwste Aanslag op onze Gezondheid


Bookmark Toggle AllToCToevoegen aan bibliotheekVerwijderen uit bibliotheek – B

Zoek Tekst Hoofdlettergevoelig Exacte woorden Inclusief opmerkingen

    De criminele organisatie, Merck, kondigde vandaag aan dat ze een ânoodtoestemming voor gebruikâ hebben aangevraagd bij de agent van het bedrijf, de FDA, voor een oraal antiviraal medicijn voor de behandeling van Covid-19. Voormalig FDA-commissaris en voorwendsel voor Big Pharma, Scott Gottlieb, lobbyde voor de toestemming voor noodgebruik op CNBC, en verklaarde dat de ongeteste pil âeen grote spelbrekerâ zou zijn.

    Wat een onzin! Voor de gehele duur van de georkestreerde âpandemieâ zijn er twee veilige en effectieve behandelingenâHCQ en Ivermectinâ getest over de hele wereld met miljarden doses gedurende 60 jaar.

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: