Brekend: AI-aangedreven DoD data-analyse programma genaamd “Project Salus” ontkracht het officiële vaccinverhaal, toont aan dat A.D.E. versnelt bij de volledig gevaccineerden met elke week die voorbijgaat

brekend:-ai-aangedreven-dod-data-analyse-programma-genaamd-“project-salus”-ontkracht-het-officiele-vaccinverhaal,-toont-aan-dat-ade.-versnelt-bij-de-volledig-gevaccineerden-met-elke-week-die-voorbijgaat

11-10-21 02: 54: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een AI-aangedreven programma van het ministerie van Defensie, genaamd “Project Salus,” uitgevoerd in samenwerking met het JAIC (Joint Artificial Intelligence Center), heeft gegevens geanalyseerd van 5,6 miljoen Medicare-begunstigden van 65 of ouder. De gegevens zijn afkomstig van Humetrix, een real-time data- en analyseplatform dat de resultaten in de gezondheidszorg volgt. Juridische analyse van Thomas Renz van Renz-Law.com is opgenomen in een baanbrekend video-interview, hieronder.

De alarmerende bevindingen tonen aan dat de overgrote meerderheid van covid ziekenhuisopnames plaatsvinden onder volledig gevaccineerde personen en dat de resultaten onder de volledig gevaccineerden met de week slechter worden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: