Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’

canadese-er-arts-neemt-ontslag:-‘minstens-80%-patienten-is-volledig-gevaccineerd’

11-10-21 12:26:28,

In amper 10 maanden tijd zijn de levens van ruim 40.000 Amerikanen (officiële cijfers), waaronder tal van tieners die nul risico liepen door Covid, permanent verwoest door de ‘vaccins’. Vanwege dit enorme ‘succes’ heeft Pfizer toestemming gevraagd om ook kinderen van 5 tot 11 jaar te injecteren. Wat kan er fout gaan?

—————————————————————————————————————————————–

Officiële cijfers VS: In 10 maanden tijd 2,5 keer zoveel doden door de Covid injecties dan van ALLE andere vaccins in de afgelopen 30 jaar bij elkaar opgeteld – Voorbereiding voor verplichte Covid injecties?: Nederlandse ‘experts’ pleiten voor algehele griepprik voor kinderen, zwangeren en eigenlijk iedereen

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Rochagné Kilian, een ER arts in Ontario (Canada), heeft ontslag genomen vanwege de leugens van de overheid over ongevaccineerden en de Covid-19 injecties. Tegenover vrije media verklaarde ze dat minstens 80% van de patiënten die met spoed moeten worden opgenomen volledig gevaccineerd zijn. ‘Hoeveel mensen gaan we nog doden als we dit narratief (= de leugen dat vooral ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden) blijven volgen?’ Eerder kwamen artsen, verplegers en managers in onder meer Israël, Groot Brittannië, Duitsland en de VS met dezelfde constateringen en waarschuwingen.

In augustus vond er een online vergadering plaats met medische stafleden over verplichte vaccinaties. Gary Sims, president en CEO van het Grey Bruce Health Services Hospital in Ontario, vertelde zijn medewerkers dat de ziekenhuizen volliepen met ongevaccineerden, en dat er deze herfst meer bedden op de kinderafdeling nodig zouden zijn omdat hij veel ongevaccineerde kinderen met Covid verwachtte.

Dr. Kilian vroeg Sims vervolgens of hij data hiervan kon overhandigen, zodat ze deze cijfers over veronderstelde gevallen van ‘ongevaccineerden’ zou kunnen controleren. Sims weigerde dat en werd verbaal neerbuigend en zelfs expliciet dreigend. Het bewijs van wat hij beweerde was ‘privé’. De medewerkers moesten hem en ‘de experts’ maar vertrouwen dat het zo was.

‘8 van de 10 zijn dubbel gevaccineerd – hoeveel mensen gaan we nog doden?’

Dat was voor haar aanleiding om haar ontslag aan te kondigen. De feiten die ze met eigen ogen op de ER waarnam, bewezen namelijk het exacte tegendeel van het officiële narratief. Niet de ongevaccineerden, maar de gevaccineerden vullen de ziekenhuizen. Minimaal 8 van de 10 in ‘haar’ ziekenhuis in de afgelopen 3 maanden waren dubbel gevaccineerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: