De bezettingsgraad rechtvaardigt de Coronamaatregelen niet

10-10-21 10: 20: 00,

Werklast rechtvaardigt geen Corona-maatregelen

Gepubliceerd op 11. Oktober 2021 door AS.

Telkens weer schotelt de Bondsraad het sprookje van het overbelaste gezondheidsstelsel voor om maatregelen te rechtvaardigen. Alleen: er is geen basis voor. Het Zwitserse gezondheidsstelsel heeft 2020 goed doorstaan, schrijft het consumententijdschrift K-Tipp in het nummer nr.15/21 van 22. September. Het was nooit tot een aanval gekomen. Maar dit is precies wat men biddend voor bangmakerij beweerde. Tot vandaag. De Bondsraad heeft gewoon geen betere argumenten. In feite zijn er geen.

Huidige cijfers zouden aantonen: Ziekenhuisopnames als gevolg van Corona zijn momenteel lager dan 2020, volgens de K-Tip.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: