De groene agenda of hoe deze energiecrisis verschilt van alle andere

de-groene-agenda-of-hoe-deze-energiecrisis-verschilt-van-alle-andere

11-10-21 08: 59: 00,

De prijs van energie uit alle conventionele bronnen is wereldwijd aan het exploderen. Verre van toevallig, het is een goed georkestreerd plan om de industriële wereldeconomie in te laten storten, die al dramatisch verzwakt is door bijna twee jaar van belachelijke covid quarantaine en aanverwante maatregelen. Wat we zien is een prijsexplosie van de belangrijkste energiebronnen olie, kolen en nu vooral aardgas. Wat dit anders maakt dan de energieschokken van de 1970 jaren is dat het zich deze keer ontwikkelt terwijl de investeringswereld van bedrijven, gebruikmakend van het frauduleuze ESG groene investeringsmodel, desinvesteert in toekomstige olie, gas en steenkool terwijl OESO regeringen afschuwelijk inefficiënte, onbetrouwbare zonne- en windenergie omarmen die de ineenstorting van de industriële samenleving misschien al in de komende maanden zullen verzekeren. Behoudens een dramatische heroverweging, plegen de EU en andere industriële economieën moedwillig economische zelfmoord.

Wat nog maar een paar jaar geleden als vanzelfsprekend werd aanvaard, was dat het verzekeren van een overvloedige,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: