De grote Southwest Airlines opstand?, door Ron Paul

de-grote-southwest-airlines-opstand?,-door-ron-paul

11-10-21 04: 00: 00,

BlogviewRon Paul Archief

The Great Southwest Airlines Rebellion?


Bookmark Toggle AllToCAdd to BibliotheekVerwijderen uit de bibliotheek – B

Zoek Tekst Hoofdlettergevoelig Exacte Woorden Inclusief Opmerkingen

    De ongelooflijke wreedheid en dwaasheid van gedwongen vaccins is eindelijk thuisgekomen om te roosteren. Het verzet tegen het vaccinatiemandaat borrelde al een tijdje onder de oppervlakte, maar nu is het in de openbaarheid gekomen en dreigt een economie die al aan het afbrokkelen is volledig te ontsporen en een zeer impopulaire president en regering van de VS weg te vagen.

    Dit weekend is er schijnbaar uit het niets een opstand van Southwest Airlines uitgebroken. Volgens berichten in de media hebben tientallen piloten en andere werknemers van Southwest de opname van ‘ziektedagen’ gecoördineerd om deze op te gebruiken in afwachting van een Southwest Airlines mandaat om de baan te krijgen of te verliezen.

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: