De Lord of the “Vaccins” en de “Gezondheidsterroristen Ideologie”. Waar denkt u dat dit heen gaat? Stap uit die krankzinnige trein

de-lord-of-the-“vaccins”-en-de-“gezondheidsterroristen-ideologie”.-waar-denkt-u-dat-dit-heen-gaat?-stap-uit-die-krankzinnige-trein

11-10-21 04:47:00,

Ik ben geen practicus, in de gebruikelijke zin van het woord, van een religie of een esoterische stroming. Aan de andere kant heb ik veel gelezen, gestudeerd, nagedacht, nieuwsgierig naar alles, open voor alles. Ik sluit niets uit, ik ga overal heen, vooral als een autoriteit mij, zonder enig ander argument dan zijn “autoriteit”, zegt daar niet heen te gaan. Dankzij deze eigenschap (die door sommigen als een gevaar wordt beschouwd), blijf ik leren, onvermoeibaar, schrijft Dr. Pascal Sacré.

Als “orthodoxe” arts, afkomstig van een Belgische universiteit en met een klassiek curriculum, heb ik lang het uitgestippelde pad gevolgd, in de juiste richting gelopen en overgestoken als het licht op groen sprong, bijna altijd.

Nieuwsgierigheid, een ongeneeslijk gebrek in mij, heeft mij op de zijwegen geleid, waar je mensen ontmoet, grond betreedt, schatten opgraaft die gekwalificeerd zijn door degenen die de wegen en oversteekplaatsen markeren als corrupte bronnen (moderne uitdrukking: “nepnieuws”), onbetrouwbare leraren.

Ik ben geen goeroe, evenmin als Alexander De Croo, Young Global Leader 2015, Alexander De Croo becomes Young Global Leader | Focus on Belgium, evenmin als Edouard Philippe en president Macron, respectievelijk Young Global Leaders in 2011 en 2012, of Olivier Véran in 2019, Emmanuel Macron and Edouard Philippe, these “young leaders” who govern us – Gala.

Ga zelf maar na, alle regeringsleiders of adjunct-hoofden die het stappenplan in 2020 hebben toegepast, het plan dat door het kartel van ware goeroes is opgesteld, zijn Young Global Leaders geweest van de “Great Reset World Economic Forum Cult”.

Nee, ik ben geen goeroe, niet meer of minder dan Bill Gates of Tedros Adhanom Ghebreyesus (hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie) die echter, zonder geneesheer of arts te zijn, de wereld meesleuren in hun gezondheidsterroristische ideologie.

Anderzijds, ja, ik ben al 25 jaar dokter, al 17 jaar anesthesist (iemand die mensen in slaap brengt en wakker maakt, in slaap brengt om lijden te voorkomen en wakker maakt om hen hun autonomie terug te geven).

Met mijn nieuwsgierigheid, mijn kennis en mijn openheid voor alles wat de mensheid kan helpen, zonder taboes of censuur, zeg ik tegen de hele mensheid om deze race naar de dood te stoppen.

Stap uit de waanzintrein.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: